CES CES Omega Flex Home and Office set

Sku: 32729

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd : 2 weken

De CES Omega Flex Home and Office set is vervangt uw huidige conventionele profiel cilinder. Deze vorm van toegangscontrole maakt gebruik van een mechatronische cilinder. De montage is heel eenvoudig en zonder kabels.


Complete set inclusief montagegereedschap, programmeerset en transponders

Lees meer
Excl. BTW: € 355,00 Incl. BTW: € 429,55
-
+
Omschrijving

Details

CES Omega flex

Omega Flex Home and Office sluitcilinder voor maximale toegangscontrole

Omega Flex Home and Office set is de ultieme slimme deuroplossing als u een deur wil voorzien van een toegangscontrole systeem dat u kunt openen met een Tag. Deze manier is ideaal als u geen fysieke sleutel meer in bezit wil hebben en u met 1 simpele beweging de toegang tot een ruimte wil krijgen. Met de Home & Office Home set kunt u eenvoudig 1 deur voorzien van een electronische knopcilinder en kunt u 5 tags programmeren en uitdelen aan bijvoorbeeld medewerkers of familieleden.

Modern ontwerp:

Een helder design met gebruik van hoogwaardige materialen. Deze materialen worden daarnaast gecombineerd met een duidelijke signalering.

Volledige controle:

U hebt de controle over het slot, omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang heeft op bepaalde momenten of in sommige ruimtes.

Veilig:

De CES Omega Flex is SKG *** gekeurd en heeft daardoor het hoogste veiligheidsniveau.

Snel gemonteerd

De montage van de CES Omega Flex Home & Offive sluitcilinder is zeer eenvoudig. U haalt de mechanische cilinder eruit, stopt vervolgens de elektronische cilinder erin en u bent al klaar. Het systeem werkt op batterijen.

Eenvoudig programmeren

U kunt de cilinder programmeren zonder het gebruik van een computer. De elektronische sleutel wordt namelijk rechtstreeks in de sluitcilinder geprogrammeerd.

Makkelijk vervangbaar/p>

Op het moment dat u een elektronische sleutel kwijtraakt, kan de sluitcilinder direct op een andere manier geprogrammeerd worden. Daarmee is de elektronische sleutel direct vervangen.

Online

Het systeem kan stand alone opgestart worden. Vervolgens kunt u op ieder gewenst moment een deur van een afdeling of gebouw toevoegen.

Sterk tegen inbraak

CES Omega Flex Home & Office sluitcilinders hebben een VdS- keurmerk. Dit geeft de zekerheid van erkende kwaliteit en het hoogste niveau van veiligheid.

Altijd uit te breiden

Standaard kent de Omega Flex Home and Office set 5 tags die u kunt uitdelen aan familie of medewerkers. Meer tags kunnen eenvoudig worden toegevoegd.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk CES
Fabricagenummer 342390V
Eenheid Stuks
Meerpuntsluiting Geschikt voor cilinderbediend
CE keurmerk Ja
Norm Politie Keurmerk Veilig Wonen
SKG keurmerk SKG ***
Kerntrekbeveiliging Ja
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Levertijd 2 weken
Reviews