Nuki Bridge

Sku: NUKI BRIDGE

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nuki Bridge geeft volledige toegang tot de Nuki smartlock, met de Bridge beheert u de Nuki eenvoudig via internet.
Lees meer
Excl. BTW: € 81,82 Incl. BTW: € 99,00
-
+
Omschrijving

Details

Nuki Bridge. Nuki Bridge geeft volledige toegang tot de Nuki smartlock, met de Bridge beheert u de Nuki eenvoudig via internet.
Nuki Bridge verbindt de wereld met uw Nuki smartlock, u beheert uw Nuki eenvoudig via internet. Op afstand de deur openen voor de schoonmaakster of de klusjesman is nog nooit zo eenvoudig geweest. De montage van de Nuki Bridge is erg eenvoudig. In een straal van 5 meter van rondom De Nuki smartlock wordt de bridge geplaatst (u heeft hiervoor enkel een stopcontact nodig) verbind de Bridge met uw smartlock. Nu heeft u volledig beheer op afstand en kunt u vanaf elke locatie de deur openen.

Eenvoud.
Met de Bridge kunt de deur eenvoudig onderweg openen. Laat werklui, een pakketjesbezorger of een vriend eenvoudig binnen ook als u niet thuis bent

Toegangsbeheer.
De Nuki Bridge geeft u als eigenaar op afstand controle over uw Nuki smartlock, u beslist wie er toegang krijgt of niet. Controleer wie er de deur heeft geopend

Smart home integratie. Met de komst van domotica worden apparaten steeds beheersbaarder via 1 enkele app, Nuki heeft de Bridge dusdanig ontworpen dat deze kan worden gekoppeld aan sommige Smarthome diensten. De technologie helpt u dan om uw leven wat makkelijker te maken.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Nuki
Fabricagenummer NUKI BRIDGE
Eenheid Stuks
Gewicht 0,12 Kg
Breedte 60 mm
Hoogte 50 mm
Kleur Zwart
Lifestyle Design
Materiaal Kunststof
Algemene deuren Ja
Buitendeuren Ja
Montage Opbouw
Voltage 230V
Geschikt voor Bluetooth Low Energy, IEEE802.11 b/g/n (2,4GHz) Wireless-network
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Reviews