Nuki Smartlock

Sku: NUKI SMART LOCK
In voorraad | Direct leverbaar
In voorraad | Direct leverbaar
Nuki Smartlock is binnen 3 minuten gemonteerd aan de binnenkant van uw deur, zonder boren en schroeven eenvoudige montage op uw bestaande cilinder.
Met de Nuki maak je van je smartphone een intilligente sleutel
Lees meer
Excl. BTW: € 189,26 Incl. BTW: € 229,00
-
+
Omschrijving

Details

Nuki Smartlock. Eenvoudig te bedienen met een smartphone via Bluetooth Low Energy of met de Nuki Fob
Nuki Smartlock herkent uw smartphone en opent automatisch de deur als u in de buurt bent ( deze optie classificeren we als BETA , aangezien deze optie niet bij alle situaties optimaal functioneert) De montage van de Nuki Smartlock is erg eenvoudig. Het specifieke design maakt de installatie op de cilinder erg makkelijk en kan binnen 3 minuten worden geplaatst. De nuki is een veilig systeem, u bepaalt altijd en overal wie er toegang krijgt. Eenvoudig rechten toekennen aan een nieuwe gebruiker via de Nuki app.

Eenvoud.
De deur wordt geopend met 1 enkele druk op een knop, op uw Smartphone of Smartwatch. Naast deze opties kunt u ook de Nuki openen met de Nuki Fob, een handige afstandsbediening die werkt op Bluetooth Low Energy.

Auto Unlock.
Deze functie opent automatisch de deur als u in de buurt bent van de Nuki. Handig als u met uw handen vol uw deur benaderd zal deze op basis van herkenning de deur voor u ontgrendelen. Nuki omschrijft deze functie als BETA, dit betekent dat deze functie in ontwikkeling is. Auto Unlock werkt niet overal even nauwkeurig simpel vanwege het feit dat sommige locaties verstoord worden door externe factoren.

Toegangsbeheer.
De Nuki app geeft u als eigenaar van het slot het beheerrecht, u beslist wie er toegang krijgt of niet. Dit kan variëren van permanent, periodiek tot eenmalig. Zo kunt u bijvoorbeeld uw partner volledig toegang verlenen, en de babysitter op vrijdagavond.

Lock 'n' Go.
Lock 'n' Go is een handige functie die er voor zorgt dat de Nuki automatisch sluit wanneer u vertrekt. U drukt 2 keer op de knop van de Nuki Smartlock, nadat u de deur achter u dicht trekt zal de Nuki binnen 20 seconden de deur volledig afsluiten.

Vergrendelingslog.
Nuki heeft de mogelijkheid om indien dit gewenst is onafgebroken te registeren wie, wanneer de smartlock heeft geopend of heeft gesloten.

Integratie met smartwatch.
In combinatie met jou smartphone kun je de Nuki app ook instellen voor de Smartwatch en is beschikbaar zowel voor Apple als voor Android.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Nuki
Fabricagenummer NUKI SMART LOCK
Eenheid Stuks
Gewicht 0,46 Kg
Breedte 60 mm
Hoogte 110 mm
Kleur Zwart
Lifestyle Design
Materiaal Kunststof / aluminium
Algemene deuren Ja
Buitendeuren Ja
Montage Opbouw
Geschikt voor Bluetooth Low Energy
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Reviews