Vacature Binnen/Buitendienstmedewerker:

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Binnen/Buitendienstmedewerker

Contract voor bepaalde tijd op basis van 40 uur

Bedrijfsprofiel

Deurmeesters B.V. is een bedrijf wat zich beweegt in de wereld van toegangscontrole en deurautomatisering. Hoge kwaliteit en vernieuwende oplossingen staan daarbij centraal, evenals een optimale ondersteuning van de klant en een professionele service. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland van VVe tot MKB bedrijven alsmede particulieren en gemeentelijke instellingen.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde medewerker met commercieel en vooral technisch talent. Verregaande interesse in deurautomatisering in de ruimste zin van het woord. Je weet van aanpakken, je bent nauwkeurig en kan goed omgaan met computersystemen. Je bent servicegericht, kan goed samenwerken en in het bezit van rijbewijs B. Ben je daarnaast analytisch sterk en bereid om je handen uit de mouwen te steken wanneer nodig, dan zijn we naar jou op zoek. Een voormalig monteur hang- en sluitwerk met commercieel inzicht zou perfect kunnen passen!

Wat houdt de functie in?

Medewerker binnendienst Je staat klanten te woord, zowel telefonisch/per e-mail alsook fysiek, je stelt offertes op, brengt technische adviezen uit, je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor de monteurs. Medewerker buitendienst Je bezoekt de klant en gaat kijken wat de specifieke wens is en brengt het in beeld. Daarnaast zal je regelmatig buiten zijn voor de ondersteuning en technische kennis in het veld, richting de monteurs.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een leerzame werkplek in een gedreven team dat gezamenlijk resultaten behaalt. Het is zeer zeker een afwisselende functie met prima arbeidsvoorwaarden.

Stuur je motivatie en CV naar brievenbus@deurmeesters.nl